Välj rätt färg på fogmassan för dina lister

Behöver du hjälp med fogning av lister? Den här typen av fogning har såväl ett estetiskt som funktionellt syfte.

Fogning av lister kräver med andra ord ett oerhört noggrant utfört jobb, eftersom det både behöver hålla tätt och se snyggt ut länge. En annan viktig aspekt är att välja rätt färg på fogmassan för listerna, då du såklart vill ha ett enhetligt och sömlöst resultat.

Fog & Brandtätningar Mälardalen AB har lång erfarenhet och bred kunskap när det kommer till estetisk fogning! Vi kan snabbt finnas på plats för att applicera fogmassa på lister i din fastighet – på ett hållbart och snyggt sätt.

Vi använder oss av förstklassig fogmassa till lister

Det kan finnas en rad olika skäl till att man väljer att utföra mjukfogning i en fastighet. Vi kan till exempel utföra mjukfogning för att täta mot vatten, ljud och vibrationer, men också av estetiska skäl.

Estetisk mjukfogning utförs när man både vill täta och förbättra utseendet på olika ställen i en fastighet – exempelvis badrumsfogar som gulnat eller fått svarta prickar, ojämnheter i olika snickeriarbeten, runt fönster eller dörrar och såklart mellan väggar och lister.

Oavsett vilken typ av projekt du vill ha hjälp med kan du räkna med att vi utför arbetet med stort kvalitetsfokus, och att vi använder oss av högkvalitativ fogmassa som når upp till alla rådande krav.

Vi ger också goda råd kring vilken färg du bör välja på fogmassan för lister, dörrar, fönster och liknande, så att du får njuta av ett snyggt resultat så länge som möjligt.

För oss är bara det bästa gott nog – på alla plan

På bara ett par få år har Fog & Brandtätningar Mälardalen AB fått rejält med växtvärk.

I skrivande stund har företaget ett tiotal anställda, och tar oss an projekt över hela Stockholm på löpande band.

Du kan känna dig trygg i vetskapen att bara det bästa är gott nog för oss – såväl materialmässigt som resultatmässigt och personalmässigt. Det innebär att vi inte bara lägger stor vikt vid att utföra exemplariska fogningsarbeten med de bästa materialen på marknaden, utan att vi även handplockar vår personal med stor noggrannhet. För oss är det även A och O att alltid kunna finnas till hands på våra kunders begäran.

Vi ställer helt enkelt alltid upp, oavsett omständigheter.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ha ett förutsättningslöst samtal om fogning av exempelvis lister. Vi väljer ut en passande fogmassa för listerna, och skapar en sömlös övergång som är trevlig att titta på. Vi erbjuder dessutom hela fem års garanti på arbetet!

 

FAQ DATA

Hur lång garanti erbjuder Fog & Brandtätningar Mälardalen AB vid fogning av lister?

Vi erbjuder fem års garanti vid alla typer av arbeten som innefattar mjukfogning.

Varför anlita Fog & Brandtätningar Mälardalen AB för fogning av lister?

Fog & Brandtätningar Mälardalen AB använder högkvalitativt material vid fogning, och har ett stort antal nöjda kunder i bagaget. Vi har ett prestigelöst och serviceinriktat arbetssätt, och finns alltid på plats snabbt för att hjälpa dig med dina fogningsbehov.

Varför är det viktigt att välja rätt färg på fogmassa för lister?

Med rätt färg på fogmassan skapas en sömlös och estetiskt tilltalande övergång mellan vägg och golvlist.

 

0