Brandtätningar i Eskilstuna & flera orter i Mälardalen 

Varför behöver man göra en brandtätning?

 

En brandtätnings uppgift är att begränsa rökspridningen så att tidsramen för utrymning hålls. En viktig faktor vid brandtätning är att använda material som är noga testat för att uppfylla kraven. Brandtätningar kan vara väldigt olika men oftast är det hål för olika genomföringar som man tätar, exempelvis vatten, el och ventilation. För att säkerställa ett optimalt resultat så använder man sig av ett material vars uppgift är att expandera.

Om till exempel ett avloppsrör skulle brinna sönder så sväller brandskyddet så pass mycket att det tätar hålet och förhindrar att röken sprider sig.

 

Tätning en viktig faktor

Brandtätningar är ett viktigt verktyg för att skydda byggnader och infrastruktur mot brand. Det finns många olika typer av brandtätningar, inklusive tätningar för dörrar, fönster, ventilationskanaler, rör och elektriska ledningar. Dessa tätningar är utformade för att hindra spridning av rök och brand, samt för att köpa tid för människor att evakuera byggnaden i händelse av en brand.

 

Vid installation renovering av en byggnad är det viktigt att säkerställa att brandrisken minimeras. En viktig del av detta är att installera brandtätningar i alla genomföringar och vinklar. Brandtätningar fungerar som ett skydd för att förhindra spridning av brand och rök mellan olika delar av en byggnad. 


Fog och brandtätningar är ett företag som specialiserat sig på installation av brandtätning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med brandtätningar och erbjuder våra kunder en högkvalitativ och pålitlig tjänst som möter deras behov och krav. Våra brandtätningar är anpassade efter de senaste säkerhetsstandarderna och installerade enligt gällande byggregler.

Vi arbetar med olika typer av brandtätningar, för att säkerställa att alla genomföringar och skarvar är helt täta.

 

Vi utför brandtätning i byggnader, såsom bostadshus, kontor, sjukhus och skolor. Vi erbjuder också våra tjänster till entreprenörer och byggföretag under byggprojektets olika faser, från planering till färdigställande. 
Som ett led i vår professionella och kvalitetsmedvetna service genomför vi alltid en grundlig inspektion av byggnaden för att identifiera eventuella brister och behov av brandtätning. Vi arbetar med högpresterande och brandsäkra material för att säkerställa att alla installationer är av högsta kvalitet och håller över tid. 

 

Minimera riskerna vid en brand
Vårt mål är att skapa en säker miljö för våra kunder genom att minimera brandrisken och maximera säkerheten. Våra brandtätningar är en viktig del i detta arbete och garanterar att brand och rök inte kan spridas mellan olika delar av byggnaden. 
Kontakta oss idag för att boka en inspektion eller för att få mer information om våra brandtätningstjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en säker och trygg miljö för dig och dina kollegor eller kunder.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ och pålitlig tjänst när det gäller brandtätningar. Genom vår erfarenhet och expertis är vi väl rustade att hjälpa dig minimera brandrisken i din byggnad. Vi vet att varje byggnad är unik och har sina egna krav och behov när det gäller brandtätningar. Därför anpassar vi våra tjänster efter just dina behov och önskemål.

 

Vi genomför en grundlig inspektion av alla byggnader 

Vi tror på att förebygga snarare än att åtgärda. Därför rekommenderar vi alltid våra kunder att genomföra en inspektion av byggnaden för att upptäcka eventuella brister eller behov av brandtätning. På så sätt kan vi säkerställa att alla installationer är korrekta och att risken för brand och rökminimeras.


Vi arbetar med högkvalitativa material och produkter för att säkerställa att våra brandtätningar är av högsta kvalitet och håller över tid. Vi är noga med att följa de senaste säkerhetsstandarderna och gällande byggregler för att säkerställa att våra tjänster är enligt de senaste standarderna. 


Alla våra teammedlemmar är välutbildade och har omfattande erfarenhet inom området, och vi arbetar alltid med högsta professionalism och noggrannhet.

 

Kontakta oss idag
person som brandtätar

Våra tjänster

Vi utför alla sorters typer av fogning och brandtätning. För frågor kring arbeten och offert, kontakta Niklas för personlig service.

Varmt välkommen!!

 

Man tätar fönster

Om oss

Fog & Brandtätningar Mälardalen AB startades våren 2021. Då vi har tidigare erfarenhet inom branschen så ville vi testa att utveckla vår egen kunskap genom ett eget företag. Företagets röda tråd handlar om kvalitet och service. Vi ser samarbete som nyckel till lyckade projekt på arbetsplatsen

Öppettider

Måndag 08:00 - 16:00

Tisdag 08:00 - 16:00

Onsdag 08:00 - 16:00

Torsdag 08:00 - 16:00

Fredag 08:00 - 16:00

Lördag Stängt

Söndag Stängt